CrossFit Spijkenisse

Wat ooit eens begon met een klein groepje vrienden, een onofficiële CrossFit Spijkenisse, in de vorm van dat er bijna elke zondagochtend een workout werd gedaan in de wijk Staalmeesters.

Dit alles was geboren uit de passie voor de sport bij Bas en Anja. Maar al snel kwam de wens voor het starten van een eigen box. Als tussen oplossing werden er op zondagen workouts gedaan bij hun in de wijk.

Na lang zoeken was dan ook eindelijk de huidige locatie in Spijkenisse gevonden. Vanwegen de naam van de wijk waar ze op de zondagen workouts deden was de naam CrossFit Staalmeesters Spijkenisse een logische keuze. Daarnaast zijn CrossFitters ook de meesters van de stalen barbell’s, dumbell’s en kettlebell’s.

En zo is CrossFit Staalmeesters Spijkenisse geboren.

Momenteel door de Corona maatregelen geven we enkel buitenWOD’s op een afgesloten privé terrein aan de achterkant van het pand. Als de Corona maatregelen versoepeld worden, gaan we van onze binnenruimte gaan gebruiken. Maar bij mooi weer sluiten we niet uit dat we toch af en toe lekker naar buiten zullen gaan. Lekker om wat extra vitamine D aan te maken en een lekker kleurtje op te doen. Die mogelijkheid hebben we nu eenmaal.

Wil je ook een deel uitmaken van CrossFit Staalmeesters Spijkenisse?? Schrijf je direct in voor een proefles of neem een abonnement of rittenkaart.

Benieuwd naar het lesrooster dat we hebben?? Kijk in het menu boven in deze pagina of ga hier naartoe.

Als je vragen hebt, laat gerust een berichtje achter via het contactformulier op de hoofdpagina. We zullen al je vragen spoedig beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *