Vast rooster

Sinds afgelopen week draaien we een -voorlopig- vast rooster. De eerste maand kenmerkte zich nog door wisselende dagen en uren. Met dit rooster denken we in de meeste wensen te kunnen voorzien tijdens de beginperiode en van dit rooster kunnen jullie op aan. De lessen zullen ook bij lage bezetting gewoon doorgaan. Doe er in de beginperiode vooral je voordeel mee, het kan soms zijn dat je Personal Training hebt van een van onze Coaches!

Uiteraard moeten we de stap naar binnen nog maken, maar voorlopig zal dit rooster niet meer veranderen. Met de Coaches zijn vaste dagen afgesproken, zover dit mogelijk is in combinatie met hun ‘normale’ baan of andere werkzaamheden.

Natuurlijk is er in de (nabije) toekomst meer van ons te verwachten. We kunnen bijna niet wachten om ook focuslessen te gaan geven op het gebied van zowel Gymnastics als Olympisch Gewichtheffen. Ook zal het rooster daar waar behoefte aan is worden uitgebreid met uren. Denk aan middaglessen en/of meer ochtendlessen. Laat dit vooral weten aan ons. Stuur ons een email, DM, of schiet een van de Coaches aan voor of na de les. We kunnen niet beloven dat we er direct iets mee doen, maar we nemen het zeker mee en bovendien geeft het ons een beeld van wat er leeft binnen de groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *