Abonnementen vanaf heden beschikbaar

Sinds afgelopen vrijdag zijn we gestart met onze openingsactie. De openingsactie biedt een abonnement van een jaar tegen een gereduceerd tarief van 75€ per maand. Bovendien ontvang je een exclusief T-shirt van CrossFit Staalmeesters, ontvang je 35% korting op een behandeling van SkinHealthExpert en het volledige jaar 10% korting op alle supplementen van Overload Worldwide.
De openingsactie loopt tot 5 september of tot er 35 stuks zijn verkocht. De startdatum is overigens zelf te bepalen. Heb je nog ritten van je rittenkaart over, dan kies je gewoon een datum waarop je denkt door de laatste ritten heen te zijn. Mocht er uiteindelijk nog iets aangepast worden aan de startdatum, dan is dat gewoon mogelijk. Schiet ons even aan of stuur een berichtje.

Afgelopen weekend hebben maar liefst 18 mensen hun vertrouwen gegeven aan CrossFit Staalmeesters. Daar zijn we uiteraard geweldig blij mee…bedankt tot zover, we gaan er alles aan doen om de verwachting alleen nog maar te overtreffen!
Per vandaag zijn de reguliere abonnementen ook aan te schaffen via Sportbit of via de link onderaan deze pagina. We gaan twee soorten abonnementen voeren, waarbij je kunt kiezen uit tweemaal per week of onbeperkt. Per abonnement kun je kiezen om maandelijks te kunnen opzeggen of je gaat meteen een jaarabonnement aan. De betaling bij een jaarabonnement geschiedt dan nog steeds maandelijks, maar het uitgesproken vertrouwen geeft dan een korting op je maandtarief.

First Responders

CrossFit-training in het algemeen geeft een hoge mate van transfer naar fitheid voor alledaagse zaken, maar ook naar beroepen waarin meer van je wordt gevraagd op fysiek vlak. Daarom zie je dat CrossFit een gewaardeerde vorm van training is voor Defensie, Brandweer en Politie. Daarnaast hebben wij bij Staalmeesters bovendien groot respect voor deze beroepgroep van zgn. First Responders. Om deze redenen bieden wij een korting van 10% op een abonnement of rittenkaart voor die mensen die een beroep hebben die tot deze groep behoort. Dit betreft naast Defensie, Brandweer en Politie ook voor Ambulancepersoneel, personeel van de SEH en verplegend personeel. Wanneer je jezelf dag in, dag uit in dienst stelt van de maatschappij, is dit een kleine geste die wij graag maken!

Rittenkaarten na 1 juli

De berichten in de media zijn op dit moment erg positief ten opzichte van opening van de sportscholen. We houden een kleine slag om de arm…maar gaan er stiekem wel vanuit dat we volgende week woensdag naar binnen kunnen. Zeker als de workout daarom vraagt (de Coach bepaalt). Vanaf komende maandag zal onze programmering in ieder geval weer primair de barbell als favoriete ‘wapen’ voeren in de WOD.
Binnensporten met het volledige materiaal geeft echter ook een ander kostenplaatje dan buitensporten. Vanaf 1 juli zullen daarom de rittenkaarten in prijs worden verhoogd om gelijke tred te houden met de abonnementen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *