Beginnerslessen van start!!

Na een aantal lessen te hebben gegeven in de buitenlucht hebben de coaches groen licht gegeven om te starten met beginnerslessen.

CrossFit heeft soms de naam een moeilijke sport te zijn, bedoeld voor erg fitte mensen. Niets is minder waar! Echter veel oefeningen en termen kunnen voor beginnende atleten overweldigend overkomen. Hiervoor zijn beginnerslessen: om binnen een gering aantal lessen in een kleinere setting mensen de beginselen bijbrengen van CrossFit. Dit geeft de atleet de ruimte om vragen te stellen en rustig bekend te raken met CrossFit. Je kunt een goed oordeel vormen of het iets voor je is. Tegelijkertijd geeft het de Coach een goed beeld waar de atleet staat. De Coach kan maatwerk leveren, zodat de atleet naadloos aan kan sluiten in de les. Ook na deze aanvangslessen blijven de Coaches uiteraard beschikbaar voor vragen en aanvullingen. Wij zijn er immers voor jou!

Hoe we de beginnerslessen gaan vormgeven is als volgt. De beginnerslessen zijn aan te schaffen als rittenkaart van 5 ritten. Deze rittenkaarten zijn uitsluitend geldig voor de ingeroosterde uren voor beginners. De uren staan nu gepland voor maandagochtend 9:00 en woensdagavond 18:00. Binnenkort komt hier nog een zaterdagochtend-optie bij.

Schaf hieronder meteen je Beginnersrittenkaart aan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *