SCHRIJF JE NU IN

Binnen CrossFit Staalmeesters kennen we een aantal verschillende manieren om bij ons te sporten. Lees hieronder wat nadere toelichting bij de verschillende producten die we bieden.

Ben je al bekend met CrossFit en wil je kijken hoe de sfeer is bij Staalmeesters, neem dan een 5- of 10-rittenkaart.

Wanneer de sfeer bij je past en je wilt minimaal tweemaal per week sporten dan kun je kiezen uit 2 abonnementen. Tweemaal per week past bij je wanneer je gemiddeld gezien tweemaal per week sport. Wellicht doe je nog een andere sport en zie je CrossFit als specifieke aanvulling op kracht en/of conditie. Misschien begin je net met sporten en is tweemaal per week gewoon meer dan genoeg.
Wanneer je de smaak te pakken hebt en driemaal of meer per week lessen wilt volgen, dan kun je opschalen naar een abonnement voor driemaal per week of een onbeperkt abonnement nemen.

Voor de die-hards hebben we ook een jaarabonnementsvorm klaarstaan. Dit is als je zeker weet dat je jezelf kunt vast leggen voor een jaar(!) Dat vertrouwen belonen we dan met een korting op het maandbedrag.

Kom je niet uit de buurt, maar ben je in de omgeving vanwege werk of vakantie en je wilt toch even een CrossFit-les meepakken, schaf dan een drop-in aan.

Wanneer je erg benieuwd bent naar CrossFit en of het iets voor je is, dan schaf je een proefles aan. Deze les wordt regelmatig gegeven, doorgaans op zondag om 12:00. In overleg is het soms mogelijk om een ander tijdstip te kiezen. Mail hiervoor naar info@cfstaalmeesters.nl of bekijk het rooster voor de planning.