SCHRIJF JE NU IN

Vanwege de huidige lockdown kunnen we alleen lessen buiten verzorgen. Bovendien zijn de richtlijnen zodanig dat we met een beperkter aantal atleten tegelijk werken. Ben je al bekend met CrossFit en wil je mee buiten sporten, neem dan contact op via info@cfstaalmeesters.nl

Het volgende komt direct van Rijksoverheid.nl (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport)

Sporten is alleen buiten toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden:

  • Sporten binnen is niet toegestaan.
  • Sporten buiten mag met groepjes van maximaal 2 mensen (exclusief instructeur). Daarbij mogen meerdere groepjes naast elkaar sporten. Tussen de groepjes dient ten minste 1,5 meter afstand worden gehouden. En deze groepjes mogen niet wisselen van samenstelling tijdens de activiteit.

Groepslessen zijn niet toegestaan:

  • Een instructeur mag niet meerdere groepjes van 2 mensen tegelijkertijd lesgeven. Een instructeur mag wel van tweetal naar tweetal gaan om instructie te geven, op tenminste 1,5 afstand van het tweetal.

Beginnerslessen tijdelijk niet aangeboden!
Wanneer we je blootstellen aan CrossFit, willen we dit op een verantwoorde manier doen. Dit betekent dat we je niet in het diepe gooien, maar haarfijn uitleggen wat CrossFit inhoudt en wat erbij komt kijken. CrossFit is voor iedereen en voor elk niveau, maar een solide introductie mag niet ontbreken. Zo wordt jouw eerste ervaring met CrossFit er een die smaakt naar meer…we willen je namelijk graag terugzien! De lessen voor beginners werden aangeboden op maandagen 9:00 en woensdagen 18:00. Zodra we weer naar binnen mogen, zullen we de beginnerslessen weer hervatten.