Mike Reinders

Ruim 7 jaar geleden kwam Mike in aanraking met CrossFit, in zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Na jaren van fanatiek boksen en fitnessen, zocht hij een sport die meer aansloot bij een actieve en gezonde levensstijl. Met de komst van een box bij hem in de buurt, was hij verkocht.

Na slechts één jaar trainen, was hij vastbesloten om anderen net zo enthousiast te maken voor de sport en besloot als trainer aan de slag te gaan. In de periode die volgde, heeft hij de nodige cursussen gevolgd, waaronder CrossFit level 1 en Milo Olympic.

De hoeveelheid verschillende disciplines binnen CrossFit maakt dat Mike nog lang niet op de sport is uitgekeken. Powerlifting, olympic weightlifting en strongman staan hoog op het lijstje van favorieten. Vooral in het powerliften heeft Mike de sterke ambitie om zich door te ontwikkelen en zijn kennis te kunnen delen met de leden in de box.

Mike omschrijft zichzelf als een serieuze en doelgerichte coach, die het belangrijk vindt dat leden met plezier een actieve aanvulling op hun dag beleven. En een beetje afzien is onderdeel van dit plezier 😉